Liesbeth in Almere

Liesbeth Severins

Even voorstellen: Mijn naam is Liesbeth Severins. Dertig jaar geleden begon ik met yoga en meditatie. Na een hectische tijd in het voortgezet onderwijs besloot ik enkele jaren geleden om yoga professioneel te beoefenen en het voortgezet onderwijs achter mij te laten. Ik volgde een Yin Yoga docentenopleiding en een Raja yoga docentenopleiding en geef nu enkele lessen per week Yin yoga, Yin Yang yoga en Raja yoga. Ik ben nog iedere dag dankbaar voor deze verandering in mijn leven. Yoga geeft mij kracht, souplesse en een extra dimensie in mijn leven. Ik hoop dat aan velen te kunnen doorgeven.

Yoga docent die lacht

Wietske Visser

Mijn naam is Wietske. Yoga kwam in mijn leven toen mijn eigen leven alleen maar bestond uit zorgen. Ik was mijzelf helemaal kwijt geraakt in de zorg voor anderen. Omdat het psychisch en fysiek echt achteruitging met mij besloot ik om daar iets aan te gaan doen. Ik dacht aan yoga want dat is toch zo goed voor je en daar word je zo rustig van. Maar ik dacht ook aan geitenwollen sokken en zweverig gedoe. Omdat ik vrij streng voor mijzelf was moest het dan wel fysiek het uitdagendste zijn en besloot ik mijn eerst hot yoga les te volgen. Dit was wel wat ik zocht. Niet zweverig, heel erg heet en een body work out. Gek genoeg ondanks dat er totaal geen aandacht was voor meditatie of yogafilososfie begon ik na een aantal lessen te veranderen. Ik ging uit mijzelf minder drinken, stopte met roken en begon mij fitter te voelen. Wat er in mij begon te veranderen vond ik zo interessant dat ik daar eigenlijk alles over wilde weten. Ik besloot na een jaar een yoga opleiding te gaan volgen en al snel had ik mijn eigen yoga klasje en uiteindelijk kwam ik bij GAIA terecht. De hot yoga werd ingeruild voor ashtanga, vinyasa en yin yoga. Yoga wijst mij iedere dag op lief zijn voor jezelf, accepteren wat er is en geeft mij de spiegel die ik nodig heb om alle uitdagingen die ik krijg aan te kunnen. In mijn lessen richt ik mij voornamelijk op de fysieke houdingen omdat ik er van overtuigd ben dat het bewustzijn dan vanzelf komt op de tijd wanneer jij daar aan toe bent. Mijn lessen zijn energiek, fysiek uitdagend en maken je bewust van je ware zelf, je lichaam en de grenzen daarvan. Ik hoop in mijn lessen dat ik een deur voor jou kan openen waarin je jezelf kan ontdekken. Ik hoop je een keer te zien!

Joeutta als yoga docent lacht in de camera

Jouetta Hora Siccama

Mijn naam is Jouetta Hora Siccama. Na 25 jaar in de danswereld te hebben gewerkt en de laatste jaren yoga als hobby te hebben, voelde ik dat het tijd was voor verandering en verdieping van het leven. Ik ben mijn yoga diploma in Azië gaan halen en werd weer happy in mijn eigen lijf en hoofd. Andere mensen daarbij helpen om dat te bereiken is wat ik heel graag doe. Ik ben heel dankbaar dat ik de lessen van mijn geweldige yoga docentes door mag geven aan de enthousiaste leerlingen van GAIA House of Yoga.

Dit zal sluiten in 0 seconden