Patricia lacht in de camera

Patricia van Bakkum

Mijn yogapad is zo’n 5 jaar geleden begonnen, ik had nogal het een en ander te verwerken uit het verleden, was mijzelf een beetje kwijt, wist niet wat IK nu precies wilde. Ik begon met een thuis practice via youtube, instagram, online video’s enz. Er ging een wereld voor mij open! Ik werd rustiger in mijn hoofd, m’n lichaam werd sterker, maar ik miste nog iets, ik besefte dat ik mij meer wilde gaan verdiepen in de filosofie. Toen ben ik met de Raja Yoga Opleiding begonnen. Deze opleiding heeft heel helend en therapeutisch gewerkt (en dat doet het nog steeds). Door de balans tussen lichaam en geest heb ik mijzelf terug kunnen vinden en kunnen achter halen wie ik nu echt ben, het is nog steeds in ontwikkeling. Het heeft mij leren luisteren naar mijn lichaam, waardoor ik weet wat mijn grenzen zijn.

Voor mij is Yoga een inspiratiebron die ik voor de rest van mijn leven zal gebruiken en dit wil ik graag vanuit mijn eigen kracht en basis delen met anderen.

Met het doorgeven van de yogafilosofie wil ik graag anderen inspireren om te leren luisteren naar hun lichaam (intuïtie). Het is een pad die je de rest van je leven zal bewandelen. Ik zie mijzelf als een instrument om de yoga vanuit mijn hart en ziel door te geven.

Teacher Schedule

Monday

Wednesday

Teacher Classes

Dit zal sluiten in 0 seconden