Zwangerschapsyoga

Bereid je geestelijk en lichamelijk goed voor op de bevalling met zwangerschapsyoga! Leer je overgeven aan alle veranderingen van je lichaam en leer te vertrouwen in jezelf!

Yoga voor zwangeren vanaf 15 weken!

Zwangerschapsyoga zorgt ervoor dat je in je eigen kracht gaat staan. Je alle veranderingen van je lichaam en geest neemt zoals het komt en je hieraan kan overgeven. Je leert te vertrouwen op jezelf en de oerkracht van jou lichaam. Het doel van zwangerschapsyoga is om je lichamelijk als geestelijk goed voor te bereiden op je bevalling.

De lessen zijn praktisch en bestaan uit het doen van aangepaste yoga- en ademoefeningen die gericht zijn op houding, ontspanning, overgave, vertrouwen in jouw lichaam en het leren kennen van je grenzen.

Daarbij wordt er ook aandacht besteed aan het contact maken met je kindje. Je ongeboren baby is heel ontvankelijk voor jou lichamelijke en geestelijke toestand. Door deze yoga leer je je hiervan bewust te zijn en deze te beïnvloeden.

Het zal je helpen bij de bevalling, intuïtief te voelen wat je lichaam op dat moment van je verlangt en dat geeft vertrouwen.

De lessen worden verzorgd door Jouetta Hora Siccama.

De lessen zijn tot 19 maart op de maandag. Vanaf 28 maart op de woensdag van 18:30 – 19:45 uur.

Nu 10 zwangerschapslessen van 139,95 voor 100 euro! 

van

€149,95

voor

€100

  • Goede voorbereiding voor de bevalling
  • Praktische lessen
  • Leer het kennen van je grenzen