Wil jij meer te weten komen over de filosofie achter Raja Yoga? Dan is de Raja Yoga opleiding helemaal iets voor jou!

GAIA House of Yoga doceert de klassieke Raja Yoga om mensen te begeleiden op het pad van Zelfbewustzijn en Zelfrealisatie. We volgen hierin het 8-voudig Pad van Patanjali. Raja betekent ‘Koning’ en de Raja Yoga is dan ook de Koninklijke yoga waar alle andere yogavormen uit voortvloeien.

De opleiding is bedoeld voor yoga beoefenaars en mensen die ervoor kiezen om hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling te ondersteunen, die docent willen worden of al yogadocent zijn en meer fundament zoeken.  In de Raja Yoga wordt Hatha Yoga toegepast voor het fysieke gedeelte om steeds dieper in concentratie en meditatie te komen. Raja Yoga begint waar Hatha yoga eindigt.

GAIA biedt met deze opleiding een beproefde yoga onderwijsmethode aan die internationale erkenning geniet. Alle GAIA docenten beschikken over ruime ervaring, lesbevoegdheid, vakbekwaamheid en volgen jaarlijks specialisaties en bijscholingen.

Wil je meer informatie over de Raja Yoga Opleiding? Laat dan je gegevens hiernaast achter en we sturen je een e-folder toe!

  • Almere@GAIAHouseofYoga.com
  • Giraffeweg 10, 1338EG Almere
  • +3136 532 73 57

Stel je vraag!