Heb jij weinig tot geen ervaring met yoga en zou je dat wel willen hebben? Dan is deze mini-cursus Raja Yoga helemaal iets voor jou!

Deze mini-cursus is voor de mensen die geen tijd hebben om een gehele Raja Yoga opleiding te volgen maar wel een dieper inzicht willen krijgen in de filosofie van de Raja Yoga.

In totaal 8 lessen ga je aan de slag met een docent in de wereld van de Raja Yoga. Tijdens mini cursus worden de filosofische principes achter de fysieke beoefening gaan onderzoeken zodat je jezelf beter leert kennen en verschillende elementen van de persoonlijkheid leert doorgronden. Daarnaast gaan we aan de slag met de houdingen (asana’s). De houdingen zullen je vertellen wat voor relatie je hebt met je lichaam en wat de conditie is van je lichaam.

Wil jij samen met ons werken aan een flexibele mind en aan het verkrijgen van een flexibel lichaam in 8 lessen? Meld je dan nu aan voor de mini-cursus Raja Yoga!

AANBIEDING! 

Omdat GAIA House of Yoga een tweede vestiging heeft geopend in Den Haag willen we je trakteren!

Meld je nu aan voor de mini-cursus en ontvang €100,- korting!

Ik ben een student die niet de tijd (en het geld) heeft om de gehele opleiding te volgen. Deze challenge daagt mij uit om in een korte tijd zo veel mogelijk te weten te komen over de filosofie achter yoga!

DorisBeginnend Yogi
  • Almere@GAIAHouseofYoga.com
  • Giraffeweg 10, 1338EG Almere
  • +3136 532 73 57

Stel je vraag!