Ben jij ook aanwezig bij de inspiratiedag in Almere? (kopie)

Zondag 11 juni wordt voor de derde keer op rij de GAIA yoga inspiratiedag georganiseerd in Almere.

Voor wie?

Alle GAIA leden en mensen met belangstelling voor yoga, meditatie, gezondheid, welzijn, body & mind. Jong en oud, familie en vrienden, iedereen is welkom. Deze inspiratiedag heeft een knipoog naar India.

Wat gaan we doen?

Het docententeam van GAIA heeft een volledig yogaprogramma samengesteld  en 3 bijzondere workshops. Laat jij je stem horen bij de workshop mantra zingen, bespeel een Indiaas instrument of kom je tot rust bij de klank experience (ligmeditatie). Het is een dag om te genieten en van alles te ontdekken rondom de lifestyle van yoga.  

Hoe kan ik deelnemen?

Voor 10 euro volg je alle yogalessen t.w.v. 29,50 euro. Wanneer je deze dag een GAIA leskaart aankoopt van van 10,15 of 20 lessen, krijg je  een korting van 29,50 euro.

Makkelijker gezegd betekent dit dat je een goedkope leskaart ontvangt en gratis aan alle activiteiten mee kan doen op de GAIA inspiratiedag. Deze actie is alleen geldig op 11 juni.

Wat is het programma?

Er is van alles te doen op de inspiratiedag. Je kunt verschillende lessen volgen, je heerlijk laten masseren of rondlopen over de inspiratiemarkt vol interessante ‘goods’, informatie,  Ayurvedische lekkernijen en meer.

Er zijn deze dag verschillende soorten yogalessen te volgen, zowel actieve als meer meditatieve lessen. Ashtanga en Vinyasa Easy Flow Yoga zijn lessen waarbij de lichamelijke houding in samenhang is met ademhalingstechniek. Ook Kundalini is een actieve les. Deze vorm wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd.

De lessen Kashmir, Raja, Yin en Restorative yoga zijn meer wat zachtere vormen. Restorative Yoga is een herstellende en ondersteunende yogavorm voor wanneer je bijvoorbeeld last hebt van blessures.

Zo is er voor ieder wat wils en kun je  op deze inspiratiedag van alle vormen yoga wat mee te krijgen.

11.00 – 11.45 uur : Yin Yoga Liesbeth Severins

12.00 – 12.45 uur : Kundalini Yoga Mira Maas

13.00 – 13.45 uur : Restorative Yoga Monique van der Heijden

14.00 – 14.45 uur : Vinyasa Easy Flow Yoga Myriam Sijelmass

15.00 – 15.45 uur : Ashtanga Yoga Gerwin Ammerlaan

16.00 – 16.45 uur : Kashmir Yoga Sanny Bijvoet

17.00 – 17.45 uur : Raja Yoga Chareita Smit

Naast de yogalessen worden er ook diverse workshops aangeboden. Zo kun je kennismaken met het Agni Hotra vuuroffer. Dit is een eeuwenoud ritueel binnen de Ayurveda en Dew Koesal & Sheila Jessurun nemen je daar in mee. Altijd al een muziekinstrument willen bespelen? Eef Kuintjes leert je spelenderwijs een Indiaas instrument te bespelen. Tussen de workshops door kun je luisteren naar een gratis optreden van Odissi, de Indiase Tempeldans. Daarnaast kun je mantras zingen met The Daleeps en een de inspiratiedag afsluiten met een ligmeditatie.

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om 11 juni inspiratie op te doen? Meld je dan hier aan en we zien je graag de 11e!