Workshop

Maak kennis met de Bach Bloesemtherapie

Maak op zaterdag 24 juni kennis met de Bach Bloesemtherapie tijdens een workshop bij GAIA Almere. Bij veel mensen zal deze therapie geen belletje doen rinkelen. Daarom vertellen wij je er graag meer over.

Over Bach Bloesemtherapie

Edward Bach werd in 1917 ernstig ziek en bleek kanker te hebben. Dit was de start voor zijn uitvinding van de Bach Bloesem Remedies. Bach starten een onderzoek over ‘ziekteproducten’ verkrijgen uit homeopatische middelen, toen hij bij het London Homeopathic Hospital ging werken. Hij creëerde uiteindelijk een eigen systeem waaruit hij concludeerde dat de echte oorzaak van ziekte, de persoonlijkheid is. Hij meende dat bloemen die hij in het wild vond, vol zaten met natuurlijke geneeskracht die goed matchen met de mensen. Edward geloofde dat bloemen mensen beter konden maken als ze passen bij het karakter van de patiënt.

Het komt er op neer dat we moeten luisteren naar onze innerlijke natuur en in contact moeten komen met je gevoelswereld. Door middel van Back Bloesem remedies krijg je inzicht in de eventuele verstoorde emoties en hoe je deze weer in balans kunt brengen. Deze therapie wordt over de hele wereld met succes toegepast bij onder andere een burn-out, slaapproblemen, verdriet, trauma en hoog-gevoeligheid.

Bach Bloesemtherapie | GAIA House of Yoga

Workshop bij GAIA House of Yoga

Wil je meer weten over deze therapie of benieuwd hoe het voor jou kan werken? Tijdens de workshop laat Inez Revet ( Bach bloesem consulent) je kennismaken met de remedies. In een video wordt uitgelegd hoe Edward Bach zelf deze remedie heeft ontdekt en toegepast. Ook worden alle 38 remedies besproken en je leert door middel van je eigen ervaring hoe je een flesje bloemen mix kunt samenstellen.

Je kunt je aanmelden bij GAIA House of Yoga Almere of door een mail te sturen naar almere@gaiahouseofyoga.com

 

DETAILS:

Datum Zaterdag 24 juni 2017

Tijd 10.00 uur tot 17.00 uur

Kosten 90 euro inclusief lunch, lesmateriaal en Bach bloesem remedies

Locatie GAIA House of Yoga, Giraffeweg 10 in Almere

Begeleiding Inez Revet (Bach bloesem Consulent)