Wij zijn nieuw in Den Haag! Ervaar ons tijdens de YO-GA GAIA inloopweekend!

GAIA House of Yoga is nieuw in Den Haag! Onze tweede vestiging in het land gaat tijdens het weekend van 26 en 27 augustus open met een YO-GA GAIA inloopweekend. Try-us tijdens de diverse yogasessies!

 Voor wie?

Heb je belangstelling voor yoga, mindfulness, gezondheid en ‘the good vibes’ en wil je dat bij GAIA komen ervaren, dan is dit inloopweekend passend voor jou!

Wat gaan we doen?

Wij laten je tijdens deze dag graag kennismaken met ons gevarieerd yoga-aanbod. Ons team van yogadocenten heeft hiervoor een mooie selectie gemaakt van verschillende vormen van yogalessen (GAIA kent vele vormen), workshops en some ‘good vibes’. *Helemaal onder vind je ons Yoga lesprogramma.

Hoe laat starten de yogalessen?

Wij gaan al lekker vroeg beginnen tijdens dit inloopweekend! Om 8.00 uur begint de dag bij ons. Ben je er al vroeg in de ochtend bij of kom je later? Suit yourself, wij zijn er!

  • Zaterdag 26 augustus: 8.00 uur – 19.30 uur
  • Zondag 27 augustus: 8.00 uur – 17.30 uur.

Hoe kun je erbij zijn?

De GAIA House of Yoga inloopweekend omvat een weekend lang yoga ‘try outs’ en aanvullende activiteiten, en jij kunt hier bij zijn en GAIA komen ervaren! De transactie fee hiervoor is alleen jouw gedeelde energie, een free ticket aanmaken en jouw aanbeveling van GAIA in jouw netwerk. Zet ons in jouw agenda met het onderwerp: GAIA House of Yoga geeft inloopweekend yoga+.

Bestel je free ticket hier

Waar is het YO-GA GAIA inloopweekend?

De GAIA House of Yoga is gevestigd aan de Ammunitiehaven 551 in Den Haag. Dat is dichtbij het centraal station en het centrum van Den Haag. Goed te bereiken met de OV, te voet of per fiets. En mocht je met de auto willen komen, er is voldoende (betaalbare) parkeergelegenheid in de directe nabijheid van onze vestiging.

Wij zien je graag tegemoet bij het inloopweekend van GAIA House of Yoga 26 en/of 27 augustus in onze nieuwe yogavestiging aan Ammunitiehaven 551 in Den Haag! YO-GA!

Great inspiring greetings!
Yogateam Den Haag
GAIA House of Yoga

Bestel je free ticket hier