Yoga Hotspots Den Haag

De 5 (yoga) hotspots van Den Haag

De eerste tropische week hebben we achter de rug. Pff, wat was het soms zweten. Zoals wel vaker bij een tropisch weekend (want zo vaak zien wij de zon niet) trekt heel zonaanbiddend Nederland richting de kust. Als sardientjes in een vat liggen we naast elkaar op het strand, genietend van de zonsondergang aan zee. Met als afsluiting van de dag weer rij aan rij in de file terug naar huis. Wat dat betreft zijn we op zo’n moment wel jaloers op de mensen die fietsend naar Scheveningen kunnen. Maar wat heeft Den Haag nou nog meer te bieden dan mainstream Scheveningen en het Binnenhof? Hierbij presenteren wij jullie onze 5 hotspots in Den Haag.

Yoga Hotspot #1: Mama Kelly

Yoga Hotspots Den Haag #1: Mama Kelly

We beginnen even met een hotspot voor de innerlijke mens. Het New York gevoel en toch in Den Haag blijven? Mama Kelly biedt de oplossing, een hippe locatie (gevestigd in het voormalige ketelhuis) die bestaat uit drie delen, namelijk een cocktailbar, een brasserie gedeelte en natuurlijk een restaurant. Bij binnenkomst voel je direct de energie en de vibe die nodig is voor een ontspannen avond met goed gezelschap.

 

Yoga Hotspot #2: Boeren markt

Yoga Hotspots Den Haag #2: Boeren markt

Iedere woensdag van 11.00 -18.00 is de Hofweg de place to be als het gaat om biologische producten. Een kleinschalige markt waar uitsluitend lokale en regionale ondernemers present zijn. Het leuke aan deze markt is dat de ondernemers echt de tijd nemen voor klanten en daar waar nodig extra informatie verschaffen over het productieproces.

 

Yoga Hotspot #3: Lola

Yoga Hotspots Den Haag #3: Lola

Wil je de eerder genoemde files ontwijken? Kom dan lekker met de trein! Mocht je echt van een uitdaging houden kom dan op de fiets. Wij wensen diegene dan wel een lekke band toe. Tja, da’s niet heel erg vriendelijk van ons, maar wij geven je zo wel een uitgelezen mogelijkheid om langs Lola te gaan. Lola is een alternatieve kruising tussen een fietsenmaker en een coffeeshop, en nee ze serveren hier uitsluitend koffie.

 

Yoga Hotspot #4: Collective

Yoga Hotspots Den Haag #4: Collective

Collective: collectief, in dit pand zitten 25 creatieve ondernemers en ontwerpers die allen specialist zijn in hun eigen vakgebied. Je vindt hier van alles, van sieraden tot leuke planten voor in huis. Je moet wel een beetje creativiteit in je hebben om je hier thuis te voelen. Geen mainstream artikelen zoals in de normale drukke winkelstraat in het centrum. We like that!

 

 

Yoga Hotspot #5: Yoghisa

Yoga Hotspots Den Haag #5: Yoghisa

De yoga (kleding) winkel van Den Haag. Gevestigd in het upcoming en creatief Zeeheldenkwartier. Dat yoga niets met geiten wollen sokken te maken heeft merk je hier direct. Een coole winkel met daarin alles op het gebied van kleding en attributen die nodig zijn om yoga te beoefenen. Parkeren kan in de buurt.

Kortom, mocht er binnenkort weer een mooi zonnig weekend aanbreken en heb je geen zin om als sardientje aan de Haagse kustlijn te liggen? No worries, deze vijf hotspots zijn gegarandeerd het bezoeken waard als leuk alternatief!