Workshop Exploring the Senses

Kashmir Yoga met Deep Meditation Flow Live Muziek 

Een strelende workshop voor jong en oud, man, vrouw, vriend, vriendin maar vooral voor jou! Op zondag 14 mei 2017 van  14.00 – 16.00 uur kun je jezelf laten verwennen door Sanny Bijvoet en muzikant Avi Adir die alle zintuigen doen ontwaken!

Avi Adir, is zanger en bespeelt verschillende wereldinstrumenten. Hij reist de hele wereld rond om zijn Flow of Deep Meditation Music te delen, waarbij hij gebruik maakt van zijn eigen unieke stemgeluid en verschillende instrumenten zoals de Indian Bansuri, Armenian Duduk, Greek Bouzouki, Japanese Shakuhachi, Egyptian Ney, Silver flute en de Native American Flute.

Avi begon met zingen en muziek maken op 12-jarige leeftijd en groeide op als songwriter en performer. In zijn twintiger jaren ging hij het avontuur aan om zelf bamboe fluiten te maken en Indiase Raga muziek te bestuderen bij Hariprasad Chaurasia. Hij ontwikkelde zijn stem door het geluid en de kleuren van nieuwe instrumenten.

Sanny Bijvoet geeft Hatha Yoga en Kashir Yoga bij GAIA en neemt je mee in de yoga van zachtheid, het ervaren van alle zintuigen, de kwaliteit van het hart en de liefde voor jezelf.

Deze workshop staat op moederdag gepland maar is een cadeautje voor jong en oud, man en vrouw, familie, vrienden en iedereen die deze zondag eens aandacht wil geven aan het ontdekken van wat je werkelijk voelt!

 Kosten € 25,–

Opgeven kan via almere@gaiahouseofyoga.com of via de voucher bij GAIA aan de balie.