In Co-creatie met Inez Revet

Even voorstellen…

Mijn naam is Inez Revet-Muller en ik ga als co-creator voor GAIA House of Yoga aan de slag, waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik woon in Zeewolde, ben bijna 49, ben getrouwd met Eric en we hebben twee kinderen, Merel (20) en Laurens (bijna 18). Daarnaast hebben wij een jack russel (Pien) en een labrador (Roos), met wie we heel graag wandelen in de natuur.

Sinds jaren heb ik een praktijk in Zeewolde, namelijk Praktijk Inez, Lichaam en geest in balans! Het is mijn ervaring dat balans het leven zoveel mooier kan maken, zoals balans tussen denken en voelen, inspanning en ontspanning, gesprek en stilte, alleen en samen, beweging en rust, werken en tijd voor jezelf. Ik geniet ervan om op zoek te gaan naar deze balans en maak hierbij gebruik van de kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb mogen opdoen.
Al zo lang ik me kan herinneren geloof ik dat ons leven een reis is, tijdens welke we (van elkaar) leren en ervaringen opdoen, die we met ons meenemen als we sterven en onze weg vervolgen. Dit maakt het leven voor mij een uitdaging en ondanks dat ik soms het gevoel heb niets van deze wereld te begrijpen, vertrouw ik erop dat alles een groter plan dient. Ik probeer mee te gaan op dat wat zich aandient…..

Workshops Bach Bloesem remedies

Bij GAIA ga ik o.a. workshops Bach Bloesem remedies geven, zodat mensen zelf kunnen gaan leren en ervaren hoe deze natuurlijke remedies kunnen bijdragen aan innerlijke balans, zodat lichaam geest en ziel weer één worden. Tijdens een ander blog, ga ik hier graag dieper op in. Daarnaast doe ik counselling, voetreflex en Reiki.

Sinds januari 2017 volg ik het basisjaar van de opleiding voor Raja yoga docent en ervaar hoe de asana’s, de pranayama’s, de meditaties en de theorie mijn leven verder verrijken.

Op 11 juni kunnen jullie met mij kennismaken op het GAIA Inspiratie Festival en geef ik Voetreflex en Bach Bloesem remedie consulten. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Liefdevolle groet,
Inez