GAIA Volle Maan Meditatie

Volle Maan viering met steeds een ander thema

Iedere maand wordt er bij GAIA een Volle Maan Meditatie gehouden, waarbij we rekening houden met de energie van desbetreffende maan.

De volle maan helpt het proces in gang te zetten voor het maken van nodige veranderingen in ons bewustzijn.Tijdens volle maan kan je ook je kristallen en edelstenen in het maanlicht leggen om ze te reinigen en op te laden. Volle maan bestaat eigenlijk uit vijf dagen. Twee dagen voor volle maan, de dag zelf en twee dagen nadien. Tijdens deze vijf dagen is de energie voor meditatie en spirituele rituelen veel krachtiger.

Tijdens de Volle Maan bij GAIA doen we yoga oefeningen, gaan we dansen, zingen en natuurlijk mediteren op de kwaliteit van de maan energie.

Volle Maan Meditatie om zelf te doen

Zet jezelf in een comfortabele houding en haal een paar keer diep adem. Maak je hoofd leeg en stel jezelf open. Open om het licht van de volle maan te ontvangen. Visualiseer je dat je dat er een grote heldere ronde volle maan boven je hangt. Het maanlicht schijnt recht op je en je voelt hoe het licht je omringt en ook helemaal vult van binnen. Sta jezelf toe om in deze mooie energie te baden. Als je voelt dat je al de nodige energie van de maan hebt gekregen, focus je jezelf op je intentie voor deze meditatie. Wat voel je diep in je hart dat je nu waar wilt maken? Zie het voor je en begin de energie van de volle maan die van binnenuit jou komt er naartoe te sturen. Kijk hoe ook jouw intentie zich vult met mooi helder licht. Op het einde is het belangrijk om ook weer te bedanken voor de mooie energie die je hebt mogen ontvangen.