Vegetarische hapjes van Linde Gadellaa

Samen lunchen bij GAIA

Vanaf komende donderdagochtend tussen 11.00-13.00 uur zal Linde Gadellaa, beeldend kunstenaar en vegetarisch chef in spe, twee lunch gerechtjes verzorgen bij GAIA. Deze worden geserveerd in de lounge en zijn bij de vitrine te bestellen. Elke week zal ze in een ander kleur thema werken. Linde werkt volledig biologisch en vegetarisch.

Als kunstenaar is Linde altijd op zoek geweest naar ervaringen die ons samenbrengen of even uit de sleur laten wegdromen. Een van haar streefpunten is om jou met zoveel mogelijk zintuigen iets te laten ervaren. Het leven is te kort en mooi om het te laten worden tot een grijze brij. Vaak ontwikkelt ze projecten waarbij ze anderen nodig heeft om ze te volbrengen. Het werk wordt pas echt als het door meer mensen dan alleen zichzelf gedragen wordt. Het nù ligt bij de ontmoeting met de ander. De lounge bij GAIA is bij uitstek een plek om elkaar te ontmoeten en even de dagelijksheid te doorbreken.

Linde kwam in haar projecten steeds vaker bij eten terug. Eten is namelijk een hele intieme ervaring waarvoor je als je zintuigen nodig hebt.

Nu is ze zich verder aan het verdiepen in de kookkunsten van de Vegetarische keuken (de toekomst) en zal ze wekelijks twee gerechtjes presenteren bij GAIA aan de Giraffeweg 10, Almere Buiten