JTB Sport & Yogakleding

Iris van Westering is samen met haar partner distributeur van JTB sport & yoga kleding in de Benelux. Ze is een Co-creatie met GAIA aangegaan en alle kleding is te bewonderen in de fotoshoot op deze site. Alle GAIA docenten zijn gekleed in JTB.

GAIA Co-creator Iris aan het woord

Op buitenlandse conventies viel me op dat iedereen er zo tof uit ziet en al snel kocht ik daar mijn eerste JTB setje. Wat me zo aanspreekt zijn de opvallende prints, toffe kleuren en flatterende modellen. Sportkleding die iedereen staat, of je nu van baggy, stoer, sexy,sereen of sporty houdt. Als groepsles instructeur wil je er toch cool uitzien! En zo ging ik dus met een halve koffer met JTB kleding naar huis omdat dit Italiaanse kledingmerk in Nederland niet te krijgen was.

We zijn zo geïnspireerd door het merk en willen dat yogadocenten en yoga beoefenaars bij GAIA niet ontnemen.

We hebben er een jaar over gedaan om JTB naar Nederland te kunnen halen. Inmiddels alweer twee keer in Italië geweest om de collectie nog meer af te stemmen op Nederlandse maten en om de kledinglijn voor de Body & Mind lessen te ontwikkelen. Het idee dat Nederlanders ook in deze toffe en ook betaalbare kleding kunnen sporten is aangeslagen, zowel de JTB webshop als de verkoop op diverse sportevenementen en conventies maakt dat het merk zich rond spreidt in Nederland maar ook in België en Duitsland. Wat de markt nog miste is die exclusiviteit om je als instructeur en sporter te kunnen onderscheiden en je eigen identiteit te benadrukken. We laten je graag kennis maken met dit Italiaanse sport & yoga merk en we zijn altijd benieuwd naar jouw reactie, hiermee kunnen we bouwen aan nog toffere collectie.

JTB Just for cool people!

Kijk op onze site :http://www.jtb-store.nl of mail me op iris@jtb-store.nl of kijk op onze site