Co-creatie voor groter maatschappelijk draagvlak

Co-creatie bij GAIA verbind mensen met elkaar

Heb je een specialisme verwant aan yoga en meditatie? Dan kun je bij GAIA House of Yoga de gelegenheid krijgen om samen te werken en je verder te ontwikkelen. Met de zekerheid van een organisatie achter je, is er meer ruimte om jouw talent, product of dienst een podium te geven.

Zo’n samenwerking werkt verbindend en versterkt de missie van GAIA om als organisatie, naast sociaal ondernemen, ook maatschappelijk als een draagvlak te fungeren.

Co-creatie is echter een ruim begrip. Om je een idee te geven werken we momenteel bijvoorbeeld samen met: JTB sports, een kleinschalig Yoga Kledingmerk, Marrit van Oranje die de hapjes in onze vitrine verzorgt en creatieve co-creators voor dromenvangers en mala’s.

Denk groter

Co-creatie betekent ook yogadocent zijn op speciale locaties en voor speciale doelgroepen. Denk aan gevangenissen, scholen, buitenland projecten, retraites, festivals en beurzen.

Maar ook bloggers, vloggers, reisbureaus, yogatherapeuten, yoga opleidingen en bijscholingen, healing, muzikanten, sprekers, autheurs.

Als jij denkt iets voor GAIA te kunnen betekenen dat versterkent werkt in het geheel van yoga en meditatie, dan ben je van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen.

Bron bovenstaande foto: Ninefornews en De ontmoeting van WordPress.