60+ Yoga houdt je jong

De ouder wordende mens verdient speciale aandacht bij GAIA

60+ Yoga bevordert de gezondheid, verhoogt de weerbaarheid en maakt spieren en gewrichten soepeler. Je leert spanning loslaten en de concentratie verbeteren. Wat is er fijner dan ouder mogen worden, genieten van wat het leven biedt en binnen jouw mogelijkheden te beschikken over meer veerkracht en vitaliteit? Gezond ouder worden willen we allemaal!

Het lichaam verandert naarmate we ouder worden. Daarom besteden wij extra zorg aan het verouderingsproces door zachte versoepelende oefeningen, speciale aandacht voor gewrichtsklachten en aangepaste oefeningen bij fysieke klachten.

60+ Yoga bij GAIA is gericht op een goede balans tussen lichaam en geest, inspanning en ontspanning en je oefent altijd op een bij jou passende manier binnen fysieke mogelijkheden. Ook gebruik maken van een stoel behoort tot de mogelijkheden. De laagdrempelige lessen zijn zacht, prettig, persoonlijk en vooral individueel georiënteerd.

Iedere dinsdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur wordt er bij GAIA een heerlijke 60+ Yogales gegeven.