Infomiddag GAIA Opleidingen

Infomiddag Opleidingen GAIA succes

Op vrijdagmiddag 3 maart  j.l. werd de eerste informatiemiddag van dit jaar gehouden in de nieuwe formule. Onze enthousiaste docenten hielden een mooi pleidooi over hun opleidingsjaar en aan de hand van een powerpointpresentatie werd ook over de toekomst van GAIA een tipje van de sluiter opgelicht. De opkomst was een prettig gevulde zaal met mensen die allemaal graag meer willen weten over de filosifie van yoga en de opleiding overwegen als cadeatputje voor zichzelf op gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Inmiddels hebben we een Internationaal geauditeerde en erkende Opleiding op HBO niveau binnen de RAJA Yoga bij de IYF (Internationale Yoga Federatie). Deze audit staat ook uit bij de SYN (Samenwerkende Yogadocenten Nederland) en VYN (Vereniging Yoga Nederland).

Mocht je deze infomiddag gemist hebben dan ben je van harte welkom op de volgende Open Lesmiddag in juni. Deze middag kun je ervaren hoe een opleidingsles is opgebouwd en krijg je les van alle opleidingsdocenten.

Infomiddagen en open lesdagen worden een aantal keer per jaar gehouden bij GAIA. Vraag naar de data of volg ons op Facebook