GAIA Almere wordt Pilotstore

Vestiging Almere als Pilotstore

In 2014 is GAIA House of Yoga ambitieus van start gegaan in het prachtige pand aan de Giraffeweg 10 in Almere. Wat begon als een droom van eigenaar Peter van der Meer, om naast Yoga en Meditatie ook maatschappelijk te ondernemen, is nu twee jaar later meer dan werkelijkheid en een groot succes geworden. GAIA Almere heeft in twee jaar een ledenbestand van ruim 2000 leden opgebouwd.  Als holistisch yogacentrum met een unieke formule van Co-creatie, samenwerking en het creëren van werkgelegenheid ter bevordering van de social impact. Inmiddels heeft GAIA Almere ook een Nationaal en Internationaal erkende opleiding tot Raja Yogadocent.

GAIA Almere biedt 10 yogavormen aan onder één dak waarbij iedere yogavorm toegankelijk is voor alle leden.

Yoga verovert Nederland

Concept GAIA

Je bent bij GAIA nooit je lessen kwijt. Als de datum verloopt , neem je de resterende yogalessen gewoon weer mee naar een volgende leskaart of abonnement. We vragen je dus wel een nieuwe leskaart te kopen om de restantlessen op over te zetten. Zo krijg je altijd waar voor je geld. Daarnaast ben je bij GAIA ook niet gebonden aan een vaste yogales en mag je alle yogavormen uitoefenen op momenten dat het jou schikt. Daardoor kun je goed ervaren welke yogavorm het beste bij jou past, maar ook afwisselen. Er zijn regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen op leskaarten en abonnementen bij GAIA waar jij als lid van kunt profiteren.

GAIA House of Yoga verovert Nederland

GAIA staat aan de rand van een nieuw tijdperk. Binnen afzienbare tijd zullen er meerdere vestigingen geopend worden en kan heel Nederland kennismaken met Yoga, Meditatie, Mantra zingen, Klank concerten, Massages, Healing, Workshops, Lezingen, Filmavonden en het jaarlijkse GAIA Inspiratiefestival bij jou in de buurt!